thumbs-icon

clock-icon

mobile-icon

Kontakt os her82 30 40 64

Social rengøring

Social rengøring

Vi har specialiseret os i at rengøre lejligheder, huse og boligkomplekser for særligt udsatte borgere. Dette kan både være for fysisk dårlige, eller psykisk ustabile personer, der derved er blevet afhængige af at få en hjælpende hånd med deres rengøring eller anden praktisk gøren.

Hos Dansk Rengøring har sørger vi for at tilbyde en god og grundig service på netop dette område. Igennem mange år med sociale rengøringsopgaver for kommuner, politi og sociale boligselskaber, har vi fået stor erfaring på området og ved hvordan vi bedst muligt griber opgaverne an.

Speciel oplæring af medarbejdere

At tage hånd om en social rengøringsopgave kan være et svært terræn at navigere i. Vi har derfor udarbejdet et bestemt liste program og sørger for at vores medarbejdere har de nødvendige værktøjer, gennem træning og uddannelse, til de på bedst mulig vis kan tage hånd om netop jeres social rengøringsopgave.

En stor del af vores erfaring indenfor feltet ligger i lejligheder hvor der har boet, eller bor, personer med psykiske lidelser. Lidelser som gør det svært for dem, at vedligeholde rengøring, eller at kunne skille sig af med gamle ting.

Vi rengøre med empati

Vi sætter en stor dyd i at vores medarbejdere tager imod hver opgave med en pædagogisk og empatisk indgangsvinkel. Det handler om at behandle vores kunder, som vi selv vil behandles. Vi gør derfor et stort stykke arbejde for at møde folk i øjenhøjde, når vi tager hånd om social rengøringsopgaver.

Denne empatiske og pædagogiske indgangsvinkel har givet os meget ros undervejs og vi gør altid vores, for at vi har en god dialog med borgerne, pårørende og samarbejdspartnere.

Vi står altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål som du end måtte have. Om disse skulle store eller små. Vi afgiver desuden glædeligt et uforpligtende tilbud til jer, så i kan blive bekendt med vores kunnen og gøren. Alle vores medarbejdere er bekendt med lovbekendtgørelse om tavshedspligt.

Vi har i Dansk Rengøring udelukkende haft succes på området og efterlader altid et respektabelt stykke arbejde, vi nyder at få kundes levestandard tilbage på et acceptabelt niveau igen.

Bestil et uforpligtende tilbud


Call Now ButtonRING NU