thumbs-icon

clock-icon

mobile-icon

Kontakt os her82 30 40 64

Om os

Vores misson

Vores mission her hos Dansk Rengøring, er at tilbyde den bedste og mest effektive service for erhverv og til private. Vores dygtige personale er altid parate på at gøre en stor indsats for vores kunder.

Hos Dansk Rengøring stiller vi store krav til vores medarbejdere. Hos os, er rengøring ikke ”bare rengøring” – vi ser det, som et håndværk.

Om os

Dansk Rengøring er en professionel rengøringsselskab. Vi varetager en stor del af den daglige rengøring rundt omkring på Sjælland. Både for de private, kontorbygninger, institutioner og meget, meget mere.

Ved hjælp af god og effektiv service, god kundedialog og vores egen krav til etik, moral og miljøbevidsthed har vi igennem mange års hårdt arbejde opbygget en masse erfaring indenfor en lang række forskellige opgaver i og omkring rengøring feltet. Vi føler os derfor godt udrustet til at tage vare om netop din rengøringsopgave.

Al vores personale er veluddannede indenfor rengøring, og med en kombination af videre uddannelse samt træning, er vi sikre på at vi kan tilbyde den bedste service på markedet.

Dansk Rengøring er til de kræsne og kvalitetsbevidste kunder, der har omtanke for miljøet. De kunder som ved, at kvalitetsrengøring kræver erfaring – og ikke blot kan udføres af hvem som helst.

Glade medarbejdere gør bedre rent

Selvom vores hverdag er travl her hos Dansk Rengøring, er det vigtigt for os at have tid til den enkelte medarbejder. Vi lytter, når vores ansatte undrer sig, har spørgsmål, forslag eller input. Gennem e-learning og interne kurser giver vi vores medarbejdere de bedste forudsætninger, så vi kan leve op til kundens forventninger.

Tankegangen er helt enkel. Hos Dansk Rengøring tror vi på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere – og gode medarbejdere gør bedre rent. Dét kan kunden mærke.

Vi tilbyder

Dansk Rengøring er din seriøse samarbejdspartner. Vi tilbyder alle typer rengøring – både til erhverv og privat. Vores forretningsmodel er baseret på abonnementskontrakter – såvel som ad hoc projekter.

Dansk Rengøring beskæftiger sig inden for følgende forretningsområder:

  • B2B abonnementsrengøring
  • B2C abonnementsrengøring
  • B2B projekter

Daglig drift

Vores dygtige inspektører står for afsætningen af det samlede selskab, mens direktionen har det overordnede ansvar. Hos Dansk Rengøring arbejder vi ud fra tre kerneværdier; Kundernes tilfredshed, ansvarlighed over for vores medarbejdere – og omtanke for miljøet.

Det er Dansk Rengørings mål at levere en service, der er i top, og at opbygge en effektiv administration, hvor forretningsprocesserne altid er optimeret.

God kundedialog

En god kundedialog er en af de væsentligste faktorer i et samarbejde. Gennem grundig dialog med vores kunder, sikrer vi, at vores kunder får den bedst mulige service. Hos Dansk Rengøring ved vi, at den bedste kommunikation, skaber de bedste resultater.

Vi sætter en ære i vores håndværk

Et håndværk, som vi sætter en stor ære i at udføre hver eneste dag.
Derfor er det vigtigt for os at give vores medarbejdere de bedste forudsætninger, for netop at kunne leve op til både kundens forventninger – såvel som medarbejderens egne forventninger. Gennem e-learning og interne kurser.

Vores service
Call Now ButtonRING NU