thumbs-icon

clock-icon

mobile-icon

Kontakt os her82 30 40 64

Institution rengøring

Institution rengøring

Der kan være stor forskel på, hvad der lægges vægt på, når der bliver rengjort på et kontor og ved rengøring af en børnehave, skole osv. Men hvad de har til fælles, er dog, at ens daglige gang altid er bedre i rene og imødekommende lokaler.

Støv, snavs og andet kan hurtigt ophobe sig i institutioner og dette kan føre til dårligt indeklima for alle og ikke mindst: spredning af sygdom. Det er derfor vigtigt for institutioner at holde deres lokaler fine og rengjorte.

Når mange børn er samlet i det samme lokale, vil forkølelse, influenza m.m. hurtigt sprede sig imellem dem. Men med en grundig rengøring fra Dansk Rengøring kan mange af disse bakterier fjernes, og smittekilden derfor komme til livs hurtigt og grundigt.

Vigtigt for rengøring af alle slags institutioner er at især gulvet bliver rengjort.
Som ved f.eks vuggestuer hvor børnene tit kravler rundt på gulvet, eller ved skoler og fritidshjem hvor de legende børn ofte vil komme til at slæbe sand, jord og sne med ind fra legepladsen eller fodboldbanen.

Grundigt personale om din opgave

Vores dygtige personale er altid klar på at tage hånd om rengøring af netop jeres institution. Igennem både træning og uddannelse, sikrer vi at vores medarbejdere har de rette værktøjer til at tage hånd om jeres rengøringsopgave.

Miljøvenligt institution rengøring

Mange rengøringsmidler nu til dags er stærkt parfumerede, noget der i værste fald kan skabe allergi for børnene i jeres institution. Hos Dansk Rengøring benytter vi os af minimum 80 procent Svanemærkede produkter. Dette sikrer ikke blot en god rengøring, men er samtidig skånsomt overfor både miljøet, såvel som børnene i jeres institution.

Vi har hos Dansk Rengøring meget erfaring indenfor rengøring af institutioner.

Bestil et uforpligtende tilbud


Call Now ButtonRING NU