thumbs-icon

clock-icon

mobile-icon

Kontakt os her82 30 40 64

Hovedrengøring

Hovedrengøring

Trænger din bolig, en fraflyttet lejlighed, eller måske dit kontor til en kærlig hånd, friskes lidt op, eller bare gøres forårsklar? Hos Dansk Rengøring har vi stor erfaring indenfor hovedrengøring og har prøvet det meste. Vi udbyder en bred vifte af services inden for hovedrengøringsområdet, så i bør ikke tøve med at kontakte os.

God kunderelation

En af vores mærkesager er, at vi sætter en dyd i at opretholde en god kunderelation. Vi aftaler med hver enkelt kunde hvor meget og hvor ofte hovedrengøringen skal udføres. Dette kan både være halv- eller helårlig rengøring af kunders kontorområder, lejligheder, villaer mm.

Vi er klar på hver opgave for jer, og står for alt fra rengøring af loftslamper, til aftørring af hylder, reoler borde osv. Vi ligger stor vægt på at vores kunder altid får en skinnende og, ikke mindst, effekt hovedrengøring, hvor servicen altid er i top.

En god hovedrengøring, er også en miljøvenlig rengøring

Hos Dansk Rengøring foretrækker vi altid de miljøvenlige løsninger, vi benytter os derfor altid af minimum 80 procent svanemærkede produkter. Dette sikre ikke blot en god hovedrengøring, samtidig med at det er godt for miljøet.

Vores hovedrengørings services

Afhængigt af hvor mange etager og opgange der er tale om, vil prisen varierer. Udover det kigger vi også på opgangenes/ trappernes tilstand.

Ved hver opstart laver vi altid en hovedrengøring af alle opgange. Så vi har et godt udgangspunkt til at vise hvor kvalitet.

Alle rum

– Støvsugning/vask af gulve og aftørring af støv på vindueskarme, reoler, møbler og lamper (Genstande flyttes ved behov).
– Vask af fodlister.
– Desinfisering af dørhåndtag og vask af dører og låger på begge sider.
– Vask af vinduer indvendig (I nåhøjde fra gulvet).
– Spindelvæv fjernes.

Køkken

– Vask af bordplader og låger.
– Vask af kogeplader og fronten på ovnen.
– Vask af emhætte og rens af filter.
– Vask inde i affaldsskab og affaldsbeholder.
– Vask af køleskab indvendig. Rens af ovn

Badeværelse/WC

– Afkalkning og vask af bruseniche
– Vask af armaturer med kalkreducerende rengøringsmiddel.
– Skrub af toilet.
– Vask og polering af spejl.
– Vask af hylder og skabslåger.
– Desinfisering af amatur, WC og vask.

Bestil et uforpligtende tilbud


Call Now ButtonRING NU