thumbs-icon

clock-icon

mobile-icon

Kontakt os her82 30 40 64

Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring

Et af vores primære missioner er, at vi vil være de bedste og mest fleksible rengørings leverandører på markedet. Vi samarbejder med både virksomheder og boligforeninger fordelt på hele sjælland. Det er vores mål, at nå ud til resten af Danmark inden for de næste år.

Vi favner bredt indenfor rengøringsfeltet, men især erhvervsrengøring er et af vores specialiteter. Om det omhandler erhvervsrengøring butikker, kontor eller lagerbygninger, så klarer vi rengøringen. Vi ved alle hvor vigtigt det er at arbejde i rene omgivelser, så med os som leverandør af jeres erhvervsrengøring, er i i gode hænder.

Dygtig personale til erhvervsrengøring

Vores medarbejdere er alle dygtige folk der sætter en ære i at udføre et godt og grundigt stykke arbejde for jer. Vi arbejder altid imod at have et tæt sammenhold med vores kunder, og det er vigtigt for os, at i får netop den service som i ønsker.

Miljøvenlig erhvervsrengøring

Hos Dansk Rengøring benytter vi os altid af minimum 80 procent svanemærkede produkter i vores arbejde, og vi anvender ligeledes Insta800 i kvalitetssikring, for at sikre, at vi lever op til alle standarder på erhvervsrengøringsområdet.

Vi servicere allerede nu størstedelen af Sjælland og vi kommer også gerne ud til dig og din virksomhed.

Insta800

Bestil et uforpligtende tilbud


Call Now ButtonRING NU